Udstillinger

Menighedsrådets kunstudvalg arrangerer udstillinger af forskellige kunstnere i løbet af et år.

Ved åbning af en udstilling afholdes der fernisering for kunstneren, normalt i forbindelse med at der er kirkekaffe.

Udstilling i Sognegården

Lene Schmidt-Petersen udstiller i marts og april 2018

Lene Schmidt-Petersen debuterede på Charlottenborgs Forårsudstilling i 1997.
Siden er det blevet til udstillinger rundt om i verden.
Den sidste internationale udstilling var gruppeudstilling på The Ricmond Art Center i Connecticut USA.

Af andre vigtige udstillinger kan nævnes: Kiev Ukraine, Det Danske Konsulat i Sao Paulo, Brasilien, Chateau La Pentes i Geneve, The Bruton Street Galleri i London og  to gange i Vatikanet i Rom.

Ud over stor udstillingsvirksomhed har Lene Schmidt-Petersen udført en del portrætter og udsmykning opgaver for firmaer, sygehuse, retssale og læreanstalter.
Endvidere har hun udført en del plakater, kunsttryk, postkort, kalendere, vinetiketter og bogomslag.

Lene Schmidt-Petersen er medlem af Fyns Grafiske Værksted og Hollufgård.

Website: lenesp.dk