Udstillinger

Menighedsrådets kunstudvalg arrangerer udstillinger af forskellige kunstnere i løbet af et år.

Ved åbning af en udstilling afholdes der fernisering for kunstneren, normalt i forbindelse med at der er kirkekaffe.

Udstilling i Sognegården, August - september

PAP og PARAFRASER af John Themsen

Som barn tegnede jeg nok lidt mere end de fleste, mit udgangspunkt var en blyant og papir. Ungdom, uddannelse, arbejde og børn, satte det på pause i en del år, men de seneste mange år har jeg løbende og i perioder modtaget undervisning på Fyns tegne og maleskole mm.

Min produktion, som er en blanding af tegninger, akvareller, tusch og akryl og senest en del på pap, er ofte inspireret af de kendte ting og det nære. Mest laver jeg naturalistiske billeder, men også abstrakt.

På mit navn findes jeg på Facebook, Pinterest og Instagram. Og på Facebook under ’MorfArt.

Udstilling i Sognegården, Oktober - november

Michael Boÿe Hvorslev

I oktober og november måned udstiller Michael Boÿe Hvorslev i Sognegården.

Fernisering den 29. september kl. 11.00 til 13.00.