Du er her: 
lørdag11jan2020

Nytårskoncert med sangerinde Lise Bech Bendix

lørdag11jan2020 kl. 14:30 - 15:30

Næsby Kirkes traditionelle nytårskoncert byder i år på et møde med sangerinden Lise Bech Bendix, som akkompagneres på klaver af Britt Krogh Grønnebæk. 

Lise Bech Bendix debuterede i 2014 fra Solistklassen, og har Kandidatgrad fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Ved Den Jyske Opera har Lise sunget hovedrollen i operaen “For enden af tunnellen”, og for nylig sang hun hovedrollen i operaen “Det største og det mindste” ved Den sydfynske operafestival. I foråret var hun solist med Odense symfoniorkester i en direkte international TV-transmission af Carl Nielsen konkurrencen. Ved siden af sit solistiske arbejde er Lise sopran i DR KoncertKoret, som deltager ved de store symfoniske radio og TV dækkede koncerter fra DR koncerthuset. 

Britt Krogh Grønnebæk er uddannet pianist fra Syddansk Musikkonservatorium, og har desuden uddannet sig i Tromsø i Norge. I 2010 vendte Britt tilbage til konservatoriet i Odense, da hun blev optaget i solistklassen og samtidig blev ansat som akkompagnatør for sangfaggruppen. Britt underviser desuden på Ollerup Musikefterskole og privat. 

Udover at arbejde som freelance pianist og underviser er Britt en efterspurgt akkompagnatør. Hun arbejder bl.a. sammen med Den Fynske Opera og Odense Symfoniorkester, og har givet utallige koncerter sammen med tidl. operachef Jesper Buhl og mange andre operasangere. 

Der er gratis adgang til koncerten. I pausen vil der være mulighed for at købe et glas vin og et stykke kransekage.