Alle Helgen Gudstjeneste

Hvert år den første søndag i november er det Alle Helgens søndag. Det er dagen, hvor vi mindes vores døde med en særlig gudstjeneste kl. 16.00. Hertil er alle de, der har mistet kære i løbet af året, blevet skriftligt indbudt, men alle er hjerteligt velkomne. Til denne gudstjeneste læses navnene på alle bisatte og begravede fra kirken op af begge kirkens præster og der tændes lys for dem. Man er velkommen til at tage gravlys med og stille dem på kirkegården.

Har man ikke lyst til at navnet på ens afdøde læses op, skal man henvende sig på kirkekontoret. Desuden skal vi gøre opmærksom på, at muligvis ikke alle navne bliver læst op på grund af den nye datalovgivning. Kontakt kirkekontoret, hvis du har spørgsmål.