Konfirmationen

Datoer for konfirmationer i Næsby og Næsbyhoved-Broby Kirker

År

Næsby Skole

Kroggårdsskolen

2020

26. april

3. og 10. maj

2021

25. april

2. og 9. maj

2022

24. april

13. og 14. maj

2023

30. april

5. og 6. maj

Bemærk: Der er frit valg mellem de to datoer for Kroggårdsskolens elever. Det skyldes, at alle klasser nydannes på 7. årgang på grund af sammenlægning med elever fra Spurvelundsskolen.

 

Der offentliggøres kun datoer for 4 år frem i tiden. De nye datoer kommer hvert år på hjemmesiden i juni måned og i kirkebladet, der udkommer til august.

Dåb inden konfirmationen
Er den kommende konfirmand ikke døbt skal det ske inden konfirmationen. Det kan ske enten ved en søndagsgudstjeneste eller en lørdagsdåb. Læs mere om det under menupunktet ”Dåb” eller kontakt kirkekontoret eller præsten. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre skal skrive under på, at de ønsker, at barnet skal døbes.

Konfirmationsforberedelse

Kroggårdsskolen
Meddelelse omkring konfirmationsforberedelsen lægges på Kroggårdsskolens forældre-intra inden sommerferien. Ved skolestart vil de 7. klasses elever, der bor i Næsby Sogn, også modtage et brev fra sognepræst Marie Holm med yderligere information. Bor eleven ikke i Næsby sogn, men ønsker at blive konfirmeret her, er det også muligt. Man tager blot kontakt til Marie Holm, så man får de rette oplysninger omkring undervisningen m.m.

Næsby Skole
Sognepræst Dennis Jessen Jørgensen vil ved skolestart uddele invitationer til deltagelse i konfirmationsundervisningen samt tidspunkter for forældremøder til Næsby Skoles nye 7. klasser.

Læs mere om konfirmation her