Julehjælp

Hjælp os med at hjælpe andre Du kan hjælp os med at indsamle penge til julehjælpen ved at donere penge i kirkens indsamlingsbøsser hele november og december eller deltage i vores julebanko torsdag den 30. november.

Det er også muligt at betale via MobilPay 2444 7544 Mrk. Julehjælp og endelig kan du sætte penge direkte ind på vores julehjælpskonto (reg. nr: 2376. Konto: 0373692174)

Ansøg om hjælp
Ansøgning til julehjælp i 2017 kan kun ske skriftligt og kun beboere i sognet kommer i betragtning.
Husk i ansøgningen at gøre tydeligt rede for, hvorfor du/I gerne vil søge julehjælp.
Man kan sende sin ansøgning direkte til en af sognepræsterne pr. mail på mah@km.dk eller djj@km.dk
Eller man kan sørge for, at en af præsterne modtager ansøgningen i sin postkasse (præsternes adresse
findes i kirkebladets adresseliste).

Ansøgninger til i år skal være modtaget af præsterne senest fredag den 1. december.