Vil du hjælpe med til vores eftermiddagsmøder?

Hver anden uge i lige uger har vi eftermiddagsmøder i sognegården fra kl. 14.30-16.30. Under de megetvelbesøgte møder bliver der serveret kaffe og kage i pausen. Vi er så heldige at have en flok af dejlige frivillige, der på skift står for borddækning, servering af kaffe og oprydning efter møderne fra kl. 13.30 til ca. kl. 17.00.

Men vi kunne godt bruge et par stykker mere til at hjælpe ved nogle af møderne. Alle frivillige ved NæsbyKirke indgår i et varmt og hyggeligt fællesskab, der mødes tre gange om året til planlægningsmøder med kaffeog kage. Som tak for hjælpen holder vi en årlig sommerfest og en december-sammenkomst, hvor alle får en fin julekurv med sig hjem. Har du lyst til at blive en del af holdet og give en hånd med til eftermiddagsmøderne,så kontakt vores kordegn på kirkekontoret. Se under kontaktoplysninger.