Babysalmesang, Spirekor, Børnekor og Pigekor

Med de restriktioner der som følge af Covid-19-pandemien er gældende aug 2020, kan det blive vanskeligt at gennemføre hhv. babysalmesang, Spirekor og Børnekor. Forhåbentlig er situationen en anden, når vi når frem til september!

HVIS det bliver muligt at gennemføre, vil flg. startdato’er være gældende

(forudgående tilmelding nødvendig):
Børnekor onsdag den 9. september kl. 16.30 (3.-5. klasse)
Spirekor fredag den 11. september kl. 16 (0.-2. klasse)
Babysalmesang tirsdag den 8. september kl. 11 (0-6 mdr. på starttidspunktet)

For nyeste opdaterede oplysninger, se kirkens hjemmeside www.naesbysogn.dk eller facebooksiden Næsby Kirke. ”Gamle børn” i Spire- og Børnekor er automatisk forhåndstilmeldte og får direkte besked.

Det er muligt at tilmelde nye børn ved at sende en mail til organist@naesbysogn.dk, hvorefter man også får nærmere besked vedr. opstart.

Næsby Kirkes Pigekor forventes at indlede sæsonen tirsdag den 18. august kl. 16.30 (også hvis de nuværende restriktioner stadig er gældende).